هند فرهنگ ها و مذاهب است. سفر به هند، سفر به شگفتی هاست. ویزای هند

در سفر به این کشور زیبا با دنیایی رنگی همراه با عطر و طعم متفاوت، معبدهای راز و آلود و شگفت انگیز، کاخ های مجلل، بازارهای شلوغ و بناهای تاریخی حیرت انگیز و محسور کننده روبرو می شوید.

این کشور یک ششم جمعیت جهان را در خود جای داده و همین موضوع موجب شده که در هر گوشه ای از آن قوم ها، نژاد ها، فرهنگ ها و مذهب های متفاوت را در کنار یکدیگر ببینید.

شگفتی ها و زیبایی ها هند تنها به آثار تاریخی و فرهنگی محدود نمی شود، چشم اندازهای متنوع این سرزمین همه ی سلیقه ها را پوشش می دهد.

ویزای هند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای هند

1 – فرم مشخصات

2 – کپی تمام صفحات شناسنامه

3 – اصل پاسپورت امضا شده (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)

4 – 2 قطعه عکس 5*5 (زمینه سفید-بدون عینک-در سه ماه اخیر گرفته شده باشد)

5 – در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچر هتل ارسال شود.

6 – در صورتی که مسافر قبلا به هند سفر کرده، ارائه پاسپورت قدیمی دارای ویزای هند الزامی می باشد.

7 – حضور در محل دفترمربوطه جهت انگشت نگاری برای تمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی بین سنین 12- 70 سال الزامی است.(به غیر از کسانی که در اپلیکیشن فرم آنان عدم نیاز به حضورشان درج شده باشد)

انواع ویزای هند

ویزای توریستی هند

ویزای تجاری هند

ویزای دانشجویی هند

ویزای تحقیقاتی هند

سفارت هند

آدرس سفارت هند : تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، شماره ۴۶
تلفن : ۵-۸۸۷۵۵۱۰۲-۰۲۱
آدرس اینترنتی : www.indianembassy-tehran.ir